DE NIKON D500


nikon_dslr_d50005-01-2016

DE NIKON D500: DÉ ALTIJD VERBONDEN DX-FORMAAT CAMERA MET PROFESSIONELE FUNCTIES

De D500 is voorzien van eigen Nikon-technologie die altijd beschikbare naadloze verbindingen met andere communicatieapparaten waarborgt.
Amsterdam, 5 januari 2016: Nikon Corporation kondigt met trots de Nikon D500 aan, een toonaangevende DX-formaat digitale SLR-camera die de superieure prestaties van een FX-formaat digitale SLR-camera combineert met een handzame camerabody en verbeterde gebruiksmogelijkheden.
De Nikon D500 is ontworpen als antwoord op de veranderende voorkeuren van consumenten en de steeds geavanceerdere fotobehoeften van amateurfotografen. De camera speelt ook in op de toenemende behoefte aan altijd beschikbare verbindingen tussen camera’s en andere persoonlijke apparaten.
Daarom is de Nikon D500 uitgerust met een van de meest geavanceerde AF-systemen voor camera’s voor amateurfotografen. Ook biedt de camera als eerste van de Nikon DX-formaat camera’s de mogelijkheid om video in 4K UHD op te nemen en is de camera bovendien de eerste Nikon-camera met altijd beschikbare verbindingen, zodat foto’s direct via SnapBridge kunnen worden gedeeld.
“We leven in een nieuwe tijd waarin we voortdurend via beelden contact met elkaar leggen. Daarom worden fotoliefhebbers steeds kritischer en stellen ze steeds hogere eisen aan hun camera. Wij lopen met onze innovatie hierop vooruit en hebben de kracht van een FX-formaat camera toegepast in de D500, zodat we tegemoet komen aan de voorkeur van consumenten en professionele fotografen voor superieure beeldtechnologie”, zegt Tadashi Nakayama, Corporate Vice President, Sector Manager van de Marketing Sector van de Imaging Business Unit van Nikon.

Bron: Nikon

Lees meer op de officiele nieuws pagina van >> Nikon <<

Nikon D500 body PRE ORDER bij Kamera Express